Starttraining: Hoe geef ik online les met Zoom?

Overal ter wereld zijn de scholen dicht vanwege het Corona-virus. We merken nu al hoeveel de leerlingen de contacten missen en ook de motivatie om het huiswerk te maken is nog moeilijk te vinden.

Geeft u Nederlands als Vreemde Taal in het primair, secundair of hoger onderwijs? Heeft u niet veel ervaring met online lesgeven maar wilt u uw leerlingen in deze moeilijke periode graag verder helpen? Wilt u leren hoe u zo’n online les organiseert? Bent u op zoek naar leuke werkvormen (opdrachten, spelletjes en groepswerk) die u tijdens een online les kunt inzetten? Heeft u andere vragen rond het online lesgeven? Stel ze tijdens deze interactieve training. 

Bureau NVT organiseert met ondersteuning van de Taalunie gratis online trainingen. U kunt hieronder aanmelden voor de nieuwe sessies van de starttraining.

Heeft u de starttraining al gevolgd en wilt u aan een van onze vervolgtrainingen deelnemen? Neem dan een kijkje in ons nieuwe aanbod.

Starttraining

Deze training is bedoeld voor leraren die online lessen Nederlands als Vreemde Taal willen geven en kennis willen maken met de functies en mogelijkheden van Zoom.

maandag 6 april van 13.00 – 14.00 uur: Hoe geef ik online les met Zoom? 25 aanmelden

dinsdag 7 april van 15.00 – 16.00 uur: Hoe geef ik online les met Zoom? 26 aanmelden (laatste sessie)

Na deze laatste sessies stellen wij een stap-voor-stap video beschikbaar op onze website en op het digitaal platform Mijn NVT.

Heeft u de starttraining al gevolgd en wilt u aan een van onze vervolgtraingen deelnemen? Neem dan een kijkje in ons nieuwe aanbod.

Meer informatie over Nederlands als Vreemde Taal? Neem dan eens een kijk op mijn NVT, het leermiddelenplatform van de Taalunie.