Training Spelvormen in de NT2- en NVT-les

Op donderdag 12 mei organiseren we deze interactieve training vol met activerende werkvormen die direct in te zetten zijn in de NT2- of NVT-les. Je krijgt een duidelijke uitleg waarom spelvormen op allerlei niveaus motiverend en zinvol zijn met veel voorbeelden die makkelijk reproduceerbaar zijn. Van onze ‘succesnummers’ krijg je een handige PDF- en Word-versie, zodat je ze direct kunt bewerken voor uw eigen lessen. 

We geven je een heldere en praktische training over het juiste moment, een goede opbouw en handige inzet van spelvormen voor de verschillende vaardigheden, om het optimale leereffect te verkrijgen.

Tenslotte laten we je zien hoe je het spel Lingobingobox op verschillende manieren kunt inzetten in je lessen. Je krijgt het mee naar het huis als onderdeel van de training. Het bevat veel spelvormen voor grammatica, spreken, woordenschat, cultuur, uitspraak/spelling en TPR, waardoor je zelf ook weer op ideeën zult worden gebracht.

Inschrijven? Stuur dan een e-mail met je naam, adres, naam van je onderwijsinstelling en telefoonnummer naar info@bureaunvt.com.

Voor wie is de training geschikt?

De training is geschikt voor NT2-docenten en NVT-docenten die lesgeven aan niveaus 0 tot C1, volwassenen en kinderen (vanaf 12 jaar). De cursisten moeten wel gealfabetiseerd zijn, omdat de meeste werkvormen die gedemonstreerd worden ervan uitgaan dat de cursisten kunnen lezen en schrijven.

Wat neem je mee naar huis? 

  • het bordspel Lingobingobox NT2 (niveau A1) ter waarde van €79,- 
  • 5 direct in te zetten werkvormen in PDF en Word 
  • de Powerpoint van de training (per e-mail) 
  • een bewijs van deelname
  • de ervaring om eindelijk weer live andere NT2-docenten te ontmoeten 

Inschrijven? Stuur dan een e-mail met je naam, adres, naam van je onderwijsinstelling en telefoonnummer naar info@bureaunvt.com.

Wie geeft de training? 

De training wordt gegeven door Petra Roël, ervaren NT2- en docent en nascholer. Zij werkte als NT2-docent voor verschillende doelgroepen (universiteit, ROC, ISK) en was jarenlang hoofddocent bij de NT2-opleiding van Radboud in’to Languages. In 2019 hebben zij en Bianca Versteeg Bureau NVT opgezet.

Bureau NVT traint docenten in binnen- en buitenland en ontwikkelt activerend lesmateriaal voor taallessen NT2 en NVT, maar ook voor onderwijs in andere vreemde talen. 

Wil je alvast meer weten over de Lingobingobox? Download dan onze informatiefolder. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 12 mei 2022

Tijd: van 14.30 uur tot 17.00 uur

Plaats: Bij Floor te Wijchen (https://www.plekbijfloor.nl)

Prijs: € 119,-

Het aantal plaatsen is beperkt (max. 25 deelnemers). Dus schrijf je nu in!

Stuur daarvoor een e-mail met je naam, adres, naam van je onderwijsinstelling en telefoonnummer naar info@bureaunvt.com.

Met het ontvangstbewijs van je betaling weet je dat je deelname is bevestigd.