Coaching en advies

Bij Bureau NVT kun je niet alleen terecht voor nascholing en lesmateriaal, maar ook voor coaching en advies. Bureau NVT adviseert bijvoorbeeld schooldirecties op het gebied van taalbeleid, maar coacht ook individuele leerkrachten in het verbeteren van hun taalonderwijs. Dit kan zowel tijdens live- als onlinegesprekken. Vind je het bijvoorbeeld lastig om feedback te geven op spreekvaardigheid? Of heb je het idee dat grammatica maar niet blijft hangen bij jouw leerlingen? Of heb je een andere leervraag? 

Maak dan een gratis afspraak om te bespreken wat Bureau NVT voor je kan betekenen. 

We formuleren samen een leervraag en spreken daarna een traject met alle betrokkenen af. Dit kan bijvoorbeeld zo kort zijn als één keer een online begeleidingssessie of een langer traject, waarbij we meekijken in de lessen of samen een aantal lessen met je voorbereiden.

Daarnaast geven we startsessies NT2/NVT voor beginnende docenten NT2/NVT waarin we de belangrijkste aspecten van goede NT2/NVT-lessen behandelen.

Mail of bel ons voor de mogelijkheden!

Nogmaals bedankt voor de fijne, inspirerende workshop. Je hebt ons een duidelijk overzicht geboden van wat er allemaal nodig is voor een goede NT2-les. Ik weet zeker dat je de nieuwe collega’s een fijn kader, houvast en goed toepasbare activerende werkvormen hebt laten zien!

Docentenbegeleider ISK