Workshops op maat

 

Ben je juist op zoek naar een workshop voor het hele team? Organiseer je een regionale bijscholing? De lerarenopleiders van Bureau NVT hebben veel ervaring in het geven en organiseren van opleidingen, cursussen en trainingen op maat. In onze trainingen combineren we theoretische achtergrond met veel praktische voorbeelden, die aansluiten bij de behoefte van de deelnemers.

Prijs per halve dag € 750,-
Prijs per hele dag € 1.250,-

Bureau NVT is geregistreerd bij het CRKBO en is daardoor vrijgesteld van het heffen van BTW op onderwijsactiviteiten.

Onze workshops zijn geschikt voor groepen tot maximaal 20 deelnemers per sessie. Elke deelnemer ontvangt een powerpoint, een hand-out, concrete voorbeelden van lesactiviteiten en een deelnamecertificaat. 

 

Deelneemster training “Een effectieve les geven”, STEP Nijmegen

De trainer heeft een enorm stimulerende en activerende manier van lesgeven. Heel motiverend!

Enkele voorbeelden van onze workshops

Workshop op maat

Communicatieve taaltoetsing met het ERK

 

In deze workshop geven we je een introductie op taaltoetsing met het Europees Referentie Kader (ERK). Je krijgt een duidelijk idee van wat het ERK is, waarom het bruikbaar is en hoe je het kunt gebruiken. Je krijgt praktische voorbeelden en richtlijnen en kunt daarom na de workshop direct aan de slag met je eigen communicatieve taaltoetsen! 

Workshop op maat

Spreekvaardigheid stimuleren

 

In deze workshop leer je hoe je een positief en veilig leerklimaat creëert, waarbij je je leerlingen kan motiveren om in de doeltaal te spreken.

Je krijgt een aantal functionele oefeningen om in te zetten om spreekvaardigheid te ontwikkelen.

Ook komen manieren aan bod om gerichte feedback te geven op inhoud en vorm van de spreekprestaties op het niveau van de leerlingen.